Volné pracovní místo Technik pro energie, Odbor životního prostředí

Budete členem týmu super kolegů, kteří se starají o energetický management statutárního města Brna, aby naše energetika běžela jako po drátkách.

Charakteristika pozice

Spolupracujete na pořízení územní energetické koncepce města v souladu s obecně závaznými předpisy, kontrolujete její naplňování, poskytuje informace a podklady pro tvorbu koncepčních dokumentů vztahujících se k územní energetické koncepci na úrovni města, kraje nebo státu. Usměrňujete organizace řízené městem a městskými částmi při výstavbě, rekonstrukci a obnově energetických zařízení tak, aby jejich činnost byla v souladu s celoměstskými zájmy. Provádíte specializované činnosti při zajišťování centralizovaného nákupu elektrické energie a zemního plynu pro objekty města včetně výběru dodavatelů v souladu s platnou legislativou a vnitřními předpisy MMB.

Nabízíme:

  • možnost trvalého vzdělávání – podpora profesního i osobního rozvoje (vstupní vzdělávání, adaptační příprava a návazná školení, semináře, kurzy),
  • výbornou dostupnost – pracoviště v centru Brna,
  • 5 týdnů dovolené,
  • 4 dny indispozičního volna (sick days),
  • závodní stravování,
  • a další zajímavé zaměstnanecké výhody dle Kolektivní smlouvy (např. příspěvek na rekreaci, popř. penzijní připojištění nebo životní pojištění, příspěvek na rekreaci dítěte, příspěvek na zdravotní péči, příspěvek na ošatné, odměna dárcům krve, odměna při životním výročí, jazykové kurzy).

Zaujala Vás pracovní pozice a chcete vědět víc, nebo rovnou podat přihlášku? Více o této pracovní pozici se dozvíte v tomto odkaze Technik pro energie, Odbor životního prostředí (VŘ č. 099/2021)

Naši partneři

priprav-brno vut-brno svaz-zakladani-a-udrzby-zelene nadace-partnerstvi sfzp